Cooperatie DELA

Dataspecialist - Eindhoven

Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature

Plaatsingsdatum 09-03-2018 Functiecategorie ICT - Services & Support
Standplaats Eindhoven Niveau Professional
Opleidingsniveau HBO Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 36 - 40 Salaris Een goed basissalaris
Binnen DELA is de afdeling Finance & Control verantwoordelijk voor financiële en andere performance rapportages. Naast het financiële geweten is de afdeling vooral een sparringpartner voor het management om performance verbeteringen door te voeren. Voor deze afdeling zijn wij op zoek naar een:

Dataspecialist (36-40 uur per week)

De uitdaging: De functie van dataspecialist is nieuw binnen DELA. In deze nieuwe functie ben je operationeel niveau verantwoordelijk voor (controle op) datakwaliteit van alle afdelingen binnen FAIR (Finance, Financial risk en actuariaat en investment) en werkt nauw samen met het MT FAIR. De uitdaging kent op hoofdlijn 2 aspecten. Aan de ene kant beoordeel je datakwaliteit door naar dataflows te kijken en aan de andere kant ontwikkel en optimaliseer je proactief instrumenten om data om te zetten in (stuur)informatie.
 • Je voert data-analyses uit, monitort data en rapporteert over datakwaliteit aan het MT FAIR; stelt eisen aan inkomende data, legt datastromen vast, maakt impactanalyses en adviseert managers FAIR over optimale verwerking en controle op data;
 • Je definieert samen met de data-eigenaar metrics en implementeert deze om de kwaliteit te kunnen meten;
 • Je zorgt ervoor dat de kwaliteit van de rapportages en adviezen de gebruiker uitdagen om de juiste besluiten te nemen;
 • Je signaleert verbetermogelijkheden in systemen en processen;

Het profiel: Je werkt gestructureerd en bent analytisch. Je bent klantgericht en hebt een goed probleemoplossend vermogen. Je stelt je proactief op, hebt een resultaatgerichte instelling en je bent leergierig. Communicatief ben je vaardig, je bent een teamspeler maar kan ook zorgen voor een helikopterview.
 • Je beschikt over HBO werk- en denkniveau;
 • Daarnaast heb je enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie waarin het organiseren van datastromen in en uit datawarehouse een belangrijk onderdeel vormden;
 • Je hebt ervaring met visualisatie en data analytics software Tableau en Alteryx; 

Ons aanbod
: Een uitdagende functie in een dynamische omgeving, waar je alle ruimte krijgt om de processen samen met collega’s verder te optimaliseren. De juiste kandidaat bieden wij:
 • Een goed basissalaris;
 • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een standaard 13e maand;
 • Een contract voor een jaar met de intentie voor onbepaalde tijd;
 • Persoonlijke groei wordt gestimuleerd;

Open communicatie, een informele sfeer en een goede interne samenwerking zijn kenmerkend voor DELA. Kortom, een “Great Place to Work”.

De procedure: Reageer direct. Kom je verder in de procedure? Dan maakt een assessment mogelijk onderdeel uit van de selectieprocedure.

Je reactie: Spreekt de uitdaging je aan en herken je je in het beschreven profiel? Solliciteer dan met je motivatiebrief en curriculum vitae via onderstaande 'Solliciteer' button. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Dolinda Burgers, manager Financial accounting en Datamanagement, op 06 53 86 50 05.

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.
Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) ICT - Services & Support
Branch(es) Bank & Verzekeringswezen
Provincie(s) Noord-Brabant
Trefwoorden Vacature, Fulltime, Eindhoven, Data analist, Gegevens verwerking, ICT specialist.

Contactgegevens

Contactpersoon Dolinda Burgers
Telefoon 0653865005

Vestigingsplaats

Solliciteer