cooperatie DELA

Teammanager Crematorium - Den Bosch

Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature

Plaatsingsdatum 05-09-2018 Functiecategorie Directie / Management / Bestuur
Standplaats Den Bosch Niveau Entry level/Graduate
Opleidingsniveau HBO Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 40 Salaris Een salaris tussen € 2.890,- en...
Jouw typische werkdag:

Tijdens je eerste kop koffie neem je samen met de locatiemanager de dagplanning door. De ochtend belooft erg druk te worden met drie afscheidsdiensten. In de middag wordt het wat rustiger. Tijdens de dagstart informeer je het team en motiveer je iedereen om de schouders er onder te zetten.

Direct na de dagstart ga je in overleg met de locatiemanager. Jullie hebben een doelstelling om het aantal particuliere uitvaarten dit jaar met 10% te verhogen. De afgelopen week heeft de locatiemanager gewerkt aan een lokaal marktbewerkingsplan. Hij is erg benieuwd naar jouw visie en wil dit plan dan ook graag met jou doornemen.

Op het moment dat je uit overleg komt, is de eerste dienst net afgelopen. Je springt even bij om de bezoekers te begeleiden naar de ruimte waar de horeca plaatsvindt. Omdat de volgende familie al bijna arriveert, is het zaak dat dit snel en soepel verloopt. Je signaleert hierbij dat één van je collega’s erg gehaast en daardoor wat minder gastvrij overkomt. Je laat het op dat moment even rusten en besluit hier later nog even op terug te komen. Gastvrijheid is key in dit vak en je probeert het team zo te coachen dat ze op dit vlak excelleren.

Onderweg naar kantoor, merk je dat de tussendeur niet goed sluit en hier maak je melding van. De achterdeur gaat open en een uitvaartverzorger komt binnen, je begroet haar vriendelijk en biedt een kop koffie aan.

Je merkt dat een medewerker niet lekker in zijn vel zit. Hij is stiller dan normaal en zodra het kan, neem je hem even apart om hem te vragen wat er aan de hand is. Hij geeft aan dat de afscheidsdienst die hij zojuist heeft begeleid hem emotioneel geraakt heeft. Samen drinken jullie een kop koffie en praten jullie erover. Je geeft hem wat ruimte en tips om zijn werkzaamheden weer op te kunnen pakken.

In de middag blijkt het inderdaad rustig te zijn. Je besluit om de coachgesprekken van morgen alvast naar voren te halen. Iedere collega heeft persoonlijke ontwikkeldoelen opgesteld. Jij als teammanager bent de persoon die hen coacht en helpt deze doelen te bereiken. Hoe zit je in de wedstrijd? Wat gaat goed? Wat kan beter? En wat kan ik doen om je daar bij te helpen? Deze vragen staan centraal. Daarnaast roep je nog even de collega bij je die vanmorgen wat gehaast en minder gastvrij overkwam. Je spiegelt haar en geeft tips hoe ze zo’n situatie kan aanpakken.

Aan het einde van de dag komt er nog een collega naar je toe. Ze is nog nieuw binnen het team en heeft een aantal verbeterideeën om het proces omtrent de crematie makkelijk te maken. Je besluit om samen te gaan onderzoeken of deze verbeteringen haalbaar zijn.

Jouw takenpakket:
 • Het coachen en aansturen van de individuele medewerkers en het team in zijn totaliteit;
 • Het zorg dragen voor optimale omstandigheden zodat medewerkers zich kunnen blijven ontwikkelen en tevreden en gezond blijven;
 • Het uitvoeren van het P&O beleid m.b.t. in-, door- en uitstroom;
 • Het zorg dragen voor een excellente dienstverlening voor onze gasten en ondernemers, zodanig dat zij zich warm en welkom voelen;
 • Het overnemen van de taken van de locatiemanager bij diens afwezigheid;
 • Het dragen van de facilitaire verantwoordelijkheid voor de locatie;
 • Bijdragen aan de realisatie van het jaarplan en de locatie naar een hoger kwaliteits- en omzetniveau brengen.

Wat wij verwachten:
 • Je hebt 1 tot 3 jaar werkervaring in een leidinggende/coachende rol;
 • Je wilt je verder ontwikkelen richting een leidinggevende positie;
 • Je hebt affiniteit met het coachen van medewerkers;
 • Je hebt duidelijke ervaring hospitality en doorleeft alles wat met dat woord samenhangt;
 • Je bent woonachtig in de directe omgeving van Vlijmen;
 • Je hebt een Hbo werk- en denkniveau;
 • Je herkent jezelf in onze kernwaarden betrokken, integer en ondernemend.

Verder ben jij:
 • Mensgericht – je hebt een mensgerichte stijl van leidinggeven. Binnen de heldere kaders stel jij iedere medewerker in staat om de verantwoordelijkheid en de ruimte te nemen die nodig is om de gasten optimaal te bedienen en ze optimale gastvrijheid te laten beleven.
 • Reflectief – je past jouw stijl van leidinggeven aan op de situatie. Feedback zie je als een geschenk en dit draag je ook uit richting het team.
 • De ster in klanttevredenheid – jij snapt wat gastgerichtheid inhoudt, je voelt aan wat klanten nodig hebben, hospitality en klantbeleving gaan jou aan het hart;
 • Organisatiesensitief – je bent in staat beleid te vertalen naar de werkvloer en hebt overzicht over het gehele plaatje.
 • Besluitvaardig – je kunt knopen doorhakken en bent resultaatgericht.
 • Teamplayer – Jij en je team vullen elkaar aan bij het uitvoeren van de werkzaamheden en zijn niet bang om elkaar feedback te geven;

Je kent en doorleeft de koers van DELA. Van daaruit heb je een visie op gastvrijheid en inspireer je jouw team en anderen om alles in het licht van deze visie te doen. Je wordt blij van het coachen van je teamleden in gastheerschap en gastgerichtheid en geeft hen, de gasten en collega’s altijd een warm en welkom gevoel. Van nature houd je jezelf en anderen een spiegel voor en werk je continu aan (persoonlijke) ontwikkeling en groei. Je zorgt dat het team met veel plezier samenwerkt om zo de gezamenlijke resultaten te halen en bijdrage te leveren aan het waarmaken van de koers van DELA.

Jouw locatie, afdeling en collega’s:
Je komt te werken in een gedreven en zelfstandige omgeving waar samenwerken van essentieel belang is voor een optimale dienstverlening. Het is een flexibele branche en werktijden kunnen daardoor variëren. Je rapporteert aan de locatiemanager. Jouw aandacht gaat vooral uit naar de coaching van het team en het dagelijkse operationele proces.

Wat wij bieden:
 • Een overeenkomst voor 40 uur per week;
 • Een salaris tussen € 2.890,- en  € 4.128,- bruto per maand;
 • Goede secundaire voorwaarden, zoals: een 13e maand, variabele beloningsregeling, een pensioenregeling en korting op diverse verzekeringen;
 • Open communicatie, een informele sfeer en een goede interne samenwerking zijn kenmerkend voor DELA. Kortom, "Great Place to Work nummer 1";
 • Werken bij een innovatief bedrijf waar je echt betekenis kunt geven;
 • Een omgeving waarin je elke dag weer uitgedaagd wordt om het beste uit jezelf te halen.

Geïnteresseerd?
Over tot actie! Via de 'Solliciteer' button solliciteer je zo spoedig mogelijk. Hiervoor hebben wij jouw curriculum vitae, uitgebreide motivatiebrief en foto nodig. Solliciteren kan uitsluitend via deze weg. Voor meer informatie over de functie-inhoud kun je contact opnemen met contactpersoon Patrick Verrijth via 06-13444815.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Directie / Management / Bestuur
Branch(es) Bank & Verzekeringswezen
Provincie(s) Noord-Brabant
Trefwoorden .

Contactgegevens

Contactpersoon Patrick Verrijth
Telefoon 0613444815

Vestigingsplaats

Solliciteer